Van 7.00 tot 19.00 uur

Alle groepen gaan van maandag tot en met vrijdag naar school van 8.30 tot 14.00 uur. Daarnaast zorgen we ervoor dat de schooldag van uw kind aansluit bij uw (werk)agenda. Wij zijn dan ook open tot in de avond.

Ons uitgangspunt is dat onderwijs en opvang overgaat in één doorgaande leerlijn. Een nauwsluitend aanbod dat voor kinderen als vanzelfsprekend wordt ervaren. Hiervoor werken wij samen met Avonturijn Kinderopvang.

Ontdek de mogelijkheden!

 • Voorschoolse opvang
  Gaat u vroeg in de ochtend al op weg naar uw werk? De voorschoolse opvang kan dan een uitkomst zijn. Deze opvang wordt georganiseerd door Avonturijn.
 • Naschoolse opvang
  Na school leren, spelen en ontspannen kinderen in groepsverband of zelfstandig bij Avonturijn Kinderopvang op onze eigen schoollocatie.

Peuterspeelzaal

Onze school beschikt ook over een eigen peuterspeelzaal. Deze valt ook onder Avonturijn. Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn welkom om te spelen en te leren in de groep. De pedagogische lijn van de peuterspeelzaal loopt over in die van de onderbouwgroepen bij ons op school. Hierdoor is de overstap naar de basisschool straks makkelijker is voor uw kind.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Avonturijn.

Meld uw kind aan

Wilt u uw kind aanmelden voor opvang? Laat dan hier uw gegevens achter. 

 

 • In de praktijk
  In de praktijk Hoe ziet een schooldag op de Looschool eruit? En hoe zijn de groepen ingedeeld? U ontdekt het hier.
 • Direct regelen
  Direct regelen Persoonlijk kennismaken met CBS 't Loo? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel ´t direct!