Communicatie met ouders

Opvoeden gebeurt niet alleen thuis, onderwijs gebeurt niet alleen op school. CBS Arcade wil graag een actief partnerschap tussen de ouders en de school. Regelmatig contact met u is voor het welzijn van uw kind erg belangrijk.

Aan het begin van het schooljaar ontvangt u als ouder de jaarkalender via ons digitale communicatiemiddel digiDUIF. Ook krijgt u elke week onze nieuwsbrief in uw mail. Leerkracht ziek? Afspraak verschoven? Activiteit afgelast? CBS Arcade maakt gebruik van digiDUIF. Hiermee kunnen we u snel een e-mail, berichtje via de app of sms sturen. U kunt ons ook volgen op Facebook

Spreekmiddagen

Naast de 10 minuten gesprekken organiseren we maandelijks een spreekmiddag: een gesprek van 15 minuten. Omdat wij liever niet óver, maar mét kinderen praten, is uw kind hierbij van harte welkom.

Algemene en tussentijdse ouderavonden

Eén keer per jaar is er op onze school een algemene ouderavond. Als het nodig is, worden er extra ouderavonden georganiseerd.

 • Medezeggenschap  
  • Medezeggenschapsraad
   Ouders en leerkrachten praten mee over de inhoud en organisatie van het onderwijs op onze school.
  • Activiteitencommissie
   Helpt bij leuke en extra activiteiten voor de leerlingen.
  • Leerlingenraad
   Kinderen uit de leerlingenraad vertellen wat ze belangrijk vinden op school. Het draait op school allemaal om de kinderen, dus hun mening telt!
 • In de praktijk
  In de praktijk Hoe ziet een schooldag op CBS Arcade eruit? En hoe zijn de bouwen ingedeeld? U ontdekt het hier.
 • Direct regelen
  Direct regelen Persoonlijk kennismaken met CBS Arcade? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel ´t direct!