CBS "Arcade" en Avonturijn

Uw kind gaat van 8.30-14.00 uur naar school. Samen met Kinderopvang Avonturijn bieden we aansluitend opvang aan vanaf 7.00 uur ’s ochtends tot 18.30 uur, en wanneer nodig 19.00 uur, ’s avonds.

Ons uitgangspunt is dat onderwijs en opvang overgaat in één doorgaande leerlijn. Een nauwsluitend aanbod dat voor kinderen als vanzelfsprekend wordt ervaren en waarbij kinderen na schooltijd en tijdens vakanties aantrekkelijke activiteiten aangeboden krijgen.

Buitenschoolse- en peuteropvang

BUITENSCHOOLSE OPVANG

We bieden de volgende soorten vaste (en waar mogelijk flexibele) opvang aan;

· Voorschoolse opvang: Gaat u vroeg in de ochtend al op weg naar uw werk? De voorschoolse opvang kan dan een uitkomst zijn. We zijn open vanaf 7.00 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

· Naschoolse opvang: Na school lekker met elkaar ontspannen, ontdekken en groeien, dat is wat we elk kind willen bieden.

· Vakantie opvang

Ook tijdens de vakanties (én studiedagen) bieden we de hele dag opvang aan.

PEUTEROPVANG

Voorbereidend op de schoolse periode bieden we ook peuteropvang aan. Als uw kind 2 jaar of ouder is, is hij of zij van harte welkom op onze speel-/leergroep. We zijn spelenderwijs actief met de kinderen om hen zo voor te bereiden op de basisschool.

Ontdek de mogelijkheden!

Kijk voor meer informatie op de website van Kinderopvang Avonturijn. Of neem contact op met de school.

 

Gegevens van de locatie:

SLGR Boemerang              BSO Jupiter

LRK nummer: 133927106   LRK nummer: 171109120

(06 – 1443 5000)                   (06 – 2820 8473)

 

  • In de praktijk
    In de praktijk Hoe ziet een schooldag op CBS Arcade eruit? En hoe zijn de bouwen ingedeeld? U ontdekt het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met CBS Arcade? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel ´t direct!