Voor de unieke ontwikkeling van ieder kind

Op CBS Arcade in Warnsveld herkennen, erkennen en ontwikkelen we de unieke talenten van ieder kind. Wij kijken naar het maximaal haalbare niveau op cognitief, motorisch, creatief en sociaal-emotioneel vlak.

Kinderen leren het beste op hun eigen manier. Op deze school helpen wij kinderen ontdekken welke leerstijl het beste bij ze past en sluiten we aan bij hun interesses. Ze leren beter door te ontdekken, door te doen en door te ervaren. Onze leerlingen zijn mede verantwoordelijk voor hun eigen leerproces en krijgen het vertrouwen om zelf keuzes te maken.

 
Ontdek ons onderwijs

Op CBS Arcade leren we kinderen vaardigheden die nodig zijn voor werken en leven in de 21e eeuw. In deze tijd is het van belang dat iemand zichzelf kent, creatief denkt in oplossingen en ondernemend en betrokken is. Hiervoor maken we gebruik van het International Primary Curriculum (IPC). Ons aanbod overstijgt de traditionele vakindeling. Met thema’s verbinden wij de leerstof met de werkelijkheid.

CBS Arcade is een basisschool met een christelijke grondslag. Ons onderwijs is gebaseerd op universele waarden en normen. Alle kinderen zijn welkom en iedereen maakt kennis met de christelijke tradities en verhalen die in onze cultuur nog steeds een belangrijke rol spelen.  

  • In de praktijk
    In de praktijk Hoe ziet een schooldag op CBS Arcade eruit? En hoe zijn de bouwen ingedeeld? U ontdekt het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met CBS Arcade? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel ´t direct!