IKC Succesbos

Kinderen krijgen de ruimte en het vertrouwen om te leren in een bosrijke omgeving die uitnodigt om op onderzoek uit gaan en tot creatieve idee├źn leidt.

Ontdek meer over onze school Bekijk de video

Leren met passie en vol zelfvertrouwen

Leren met passie en succesvol zijn doordat je uit zelfvertrouwen nieuwe uitdagingen aangaat. Hierin moedigt IKC Succesbos in Zelhem de leerlingen aan.

De kinderen van nu vormen de 3.0-maatschappij die komen gaat. Zij gaan zich losweken van oude structuren: ze sturen zichzelf én zijn zichzelf. Tegelijkertijd respecteren ze de ander, werken ze samen en delen ze. Deze maatschappij vraagt om een burger die zichzelf kent, creatief denkt in oplossingen en ondernemend en betrokken is. Dit is wat IKC Succesbos voor ogen heeft.

 
Ontdek ons onderwijs

Op IKC Succesbos leren we kinderen vaardigheden die nodig zijn voor werken en leven in de 21e eeuw. In deze tijd wordt van kinderen verwacht dat ze mondig, innovatief, zelfstandig en initiatiefrijk zijn. Ons onderwijs is gebaseerd op universele waarden en normen.

Wij helpen kinderen ontdekken welke leerstijl het beste bij ze past. Het aanbod, de instructie en begeleiding passen we hier specifiek op aan. De leerkrachten garanderen structuur, orde en ondersteuning in dit proces.

  • Ons onderwijs in de praktijk
    Ons onderwijs in de praktijk Hoe verloopt een schooldag op IKC Succesbos? En hoe zijn de groepen ingericht? Lees het hier.
  • Kom kennismaken
    Kom kennismaken Bent u benieuwd hoe wij op school werken en of uw kind zich thuis zal voelen op onze school? Kom dan een keer kennismaken!