Talenten ontwikkelen door bewegen

Op Basisschool IJzevoorde geven we elk kind de ruimte om de eigen, unieke talenten te ontwikkelen. Dat doen we onder het motto ‘Natuurlijk bewegen!’ Want bewegen is natuurlijk en natuurlijk gaan we daarom bewegen.

‘Natuurlijk bewegen’ is een onderwijsconcept waarbij beweging en onderwijs in de open lucht centraal staan. Het brengt verborgen talenten naar boven, stimuleert samenwerking tussen kinderen en heeft een positieve invloed op lichaam en geest.

 
Ons onderwijs

Iedereen heeft eigen kwaliteiten. Op deze school creëren we een leerrijke omgeving. Een warm nest, waarin elk kind anders mag zijn: ‘natuurlijk zijn’. Want oprechte aandacht is: elkaar de ruimte geven. Wij zorgen voor elkaar, vanuit empathie en sociale betrokkenheid.

‘Natuurlijk zijn’ is ook buiten spelen en bewegen. Het is creativiteit en spontaniteit, de vrijheid om eigen te zijn. In een veilige omgeving: wij blijven erbij. Door actief de behoeften van het kind te volgen, brengen we voelen, denken en doen samen.
 

  • Ons onderwijs in de praktijk
    Ons onderwijs in de praktijk Hoe verloopt een schooldag op Basisschool IJzevoorde? En hoe zijn de groepen ingericht? Lees het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met Basisschool IJzevoorde? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel ’t direct.