Alle groepen gaan van maandag tot en met vrijdag naar school van 8.30 tot 14.00 uur. De Prins Clausschool zorgt er graag voor dat de schooldag van uw kind aansluit bij uw (werk)agenda. Hiervoor werken wij samen met BSO Smallsteps, BSO Bixo en BSO Dikkertje Dap. 

Er is een nauwe samenwerking tussen school en de BSO. 

Ons uitgangspunt is dat onderwijs en opvang overgaat in één doorgaande leerlijn. Een nauwsluitend aanbod dat voor kinderen als vanzelfsprekend wordt ervaren. Hiervoor werken wij samen met BSO Smallsteps, BSO Bixo en BSO Dikkertje Dap. 

Lopen, fietsen of met de bus

De kinderen die naar de BSO Smallsteps gaan, worden bij de school opgehaald en wandelen naar de locatie Zwanevlot. Naar BSO Bixo gaan de kleinsten met een busje vanaf het schoolplein. Grotere kinderen kunnen daar zelf heen fietsen. De kinderen die naar BSO Dikkertje Dap gaan worden opgehaald vanaf het schoolplein. 

Ontdek de mogelijkheden!

 • Buitenschoolse opvang
  Na school leren, spelen en ontspannen kinderen in groepsverband of zelfstandig.
 • Voor- en vroegschoolse educatie
  De allerkleinsten kunnen alvast langzaam wennen aan de basisschool.
 • Peuterspeelzaal 
  Uitdaging en avontuur voor oudere peuters, een goede voorbereiding op de basisschool.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de websites van BSO Smallsteps  en BSO Bixo. Of neem contact op met de school.

Meld uw kind aan

Wilt u uw kind aanmelden voor opvang? Laat dan uw gegevens achter.
 

 • In de praktijk Hoe ziet een schooldag op de Prins Clausschool eruit? En hoe zijn de units ingedeeld? U ontdekt het hier.
 • Direct regelen Persoonlijk kennismaken met Prins Clausschool? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel 't direct.