- UNDER CONSTRUCTION - 
 

De Prins Clausschool: werken aan optimale leeropbrengsten en persoonlijke ontwikkeling. In deze tijd is het belangrijk dat je weet waar je talenten liggen én dat je deze benut. Op de Prins Clausschool in Zutphen kijken we bij ieder kind naar de maximaal haalbare leeropbrengsten en zorgen we voor een optimale persoonlijke ontwikkeling.

 

  • In de praktijk
    In de praktijk Hoe ziet een schooldag op de Prins Clausschool eruit? En hoe zijn de units ingedeeld? U ontdekt het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met Prins Clausschool? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel 't direct.
 
Ontdek ons onderwijs

Op de Prins Clausschool overstijgt de leerstof in traditionele vakindeling. Wij werken in units en in de basiskring. Wij leren doormiddel van een klassikale gelaagde instructie, van een workshop, een gastles, een instructie in minigroepjes, zelf het leerplein ontdekken of door samen te leren. In ons onderwijs komt het allemaal langs en wordt het ingezet waar nodig is. De leerkracht als instructeur en coach.

De Prins Clausschool is gevestigd in de Zutphense ‘Zuidwijken’. Hier wonen jong en oud samen. Op onze school is er volop ruimte voor sport, spel en persoonlijk contact. Naast schoollessen vinden hier ook andere activiteiten plaats, zoals muziek-, sport- en culturele activiteiten: de Prins Clausschool staat midden in de maatschappij.