Laat kinderen het beste uit zichzelf halen

Op Kindcentrum CBS De Wegwijzer in Zutphen halen we de unieke talenten van ieder kind naar boven. Wij helpen de kinderen het beste uit zichzelf te halen: door het ontwikkelen van een eigen leerstijl en eigen leerdoelen.

Op deze school bieden we de kinderen veel verschillende leerbronnen, die we verwerken binnen de methodiek van VierKeerWijzer (Meervoudige Intelligentie). Wij leren kinderen zelfstandig te zijn, nieuwsgierig te zijn en samen te werken. Er is volop oog en aandacht voor relatie, competentie en autonomie. Wij helpen kinderen ontdekken welke leerstijl het beste bij ze past.

Maak kennis met onze school in de Google Tour

  • Ons onderwijs in de praktijk
    Ons onderwijs in de praktijk Hoe ziet een schooldag op Kindcentrum CBS De Wegwijzer eruit? En hoe zijn de groepen ingedeeld? U ontdekt het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met Kindcentrum CBS De Wegwijzer? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel 't direct!
 
Ontdek ons onderwijs

Op Kindcentrum CBS De Wegwijzer werken we zowel klassikaal als in open ruimtes. De kinderen plannen zelf hun dag- en weektaken en werk- en spelactiviteiten met behulp van de leerkracht. Er is veel ruimte voor creativiteit en fantasie. Vanuit een veilige omgeving krijgen de kinderen een goede basis om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Kindcentrum CBS De Wegwijzer is een open christelijke school middenin een multiculturele samenleving. Onze school kent een populatie kinderen van veel verschillende culturele achtergronden. Wij staan open voor de verschillen die er zijn: wij besteden aandacht aan de levensbeschouwelijke achtergrond van al onze leerlingen door projecten en vieringen.