Op expeditie naar talent

Op onze school in Brummen beginnen kinderen hun eigen expeditie. Alle expedities zijn verschillend en uniek: net zoals de kinderen. We geven hen de ruimte om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo loopt elk kind zijn eigen pad.

Iedereen is anders. Dat zien kinderen om zich heen bij vrienden, familie en klasgenootjes. Iedereen heeft weer een ander talent: rekenen, sporten, tekenen of juist iemand anders helpen. Een talent is iets wat je goed kunt, waar je blij van wordt én trots op mag zijn. Misschien weet een kind al wat zijn of haar talent is, misschien moet hij of zij dat nog ontdekken. Succes heb je op het moment dat je je talent goed inzet. Daar helpt Expeditie 24/7 kinderen mee.

  • In de praktijk
    In de praktijk Hoe ziet een schooldag op Expeditie 24/7 eruit? En hoe zijn de units ingedeeld? U ontdekt het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met Expeditie 24/7? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel 't direct.
 
Ontdek ons onderwijs

Samen met het kind gaan we op Expeditie 24/7 op zoek naar zijn of haar eigen talenten. Waarom? Deze maatschappij vraagt om een burger die zichzelf kent, creatief denkt in oplossingen en ondernemend en betrokken is. Zij weten waar hun talenten liggen en zetten deze in.

Leerlingen werken samen in units. Dit betekent dat ze samenwerken met kinderen die ook ouder of jonger kunnen zijn. Dit daagt de leerlingen uit om van én met elkaar te leren. De kinderen plannen zelf hun weektaken en werk- en spelactiviteiten. Iedere dag in de unit heeft daarentegen hetzelfde ritme. Dit is voorspelbaar en herkenbaar voor kinderen en geeft hen een veilig gevoel.