Leer werken vanuit je talenten

Werken vanuit je talenten: dat leren kinderen op De Zonneboom in Doetinchem. Wij stimuleren de eigen leerstijl van de kinderen en laten hen zelf op onderzoek uitgaan: op ontdekkingstocht naar de oplossing.

In deze maatschappij is het belangrijk dat je jezelf kent, dat je creatief denkt in oplossingen en ondernemend en betrokken bent. Kinderen leren op onze school hun talenten ontdekken én benutten.

  • Ons onderwijs in de praktijk
    Ons onderwijs in de praktijk Hoe verloopt een schooldag op De Zonneboom? En hoe zijn de groepen ingericht? Lees het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met De Zonneboom? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel ’t direct.
 
Ontdek ons onderwijs

Op De Zonneboom verwerven kinderen vaardigheden die nodig zijn voor werken en leven in de 21e eeuw. Kinderen gaan ‘ontdekkend leren’. Dit doen wij door onderdelen van de leerstof en de werkelijkheid met elkaar te verbinden.

Onze school is gevestigd in een cultuurgebouw in de wijk Oosseld. Hier komen jong en oud samen, om te leren van én met elkaar. Naast schoollessen vinden er ook andere activiteiten plaats, zoals muziek-, sport- en cultuuravonden: De Zonneboom staat midden in de maatschappij.