Jezelf breed ontwikkelen

Naast het leren ook aandacht voor persoonlijke talenten, dat vinden wij belangrijk op basisschool De Zonneboom in Doetinchem. In de ochtend leren de kinderen alles over taal en rekenen en ontwikkelen zij hun vaardigheden. In de middag werken de kinderen aan thema’s, waarbij het ontdekkend leren centraal staat. Er is daarin veel ruimte voor creatieve ontwikkeling. Op deze manier ontwikkelen onze kinderen zich breed.    

In deze maatschappij is het belangrijk dat je jezelf kent, dat je creatief denkt in oplossingen en ondernemend en betrokken bent. Kinderen leren op onze school hun talenten ontdekken én benutten.

  • Ons onderwijs in de praktijk
    Ons onderwijs in de praktijk Hoe verloopt een schooldag op De Zonneboom? En hoe zijn de groepen ingericht? Lees het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met De Zonneboom? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel ’t direct.
 
Ontdek ons onderwijs

Op De Zonneboom verwerven kinderen vaardigheden die nodig zijn voor werken en leven in de 21e eeuw. Dit doen wij middels betekenisvolle opdrachten waarin wij de lesstof en de dagelijkse praktijk met elkaar verbinden.

Onze school is gevestigd in een Multi Functionele Accommodatie (MFA) in de wijk Oosseld. Hier komen jong en oud samen, om te leren van én met elkaar. Naast schoollessen vinden er ook andere activiteiten plaats, zoals muziek-, sport- en cultuuravonden: De Zonneboom staat midden in de maatschappij.