Van 7.00 tot 19.00 uur

Alle groepen gaan van maandag tot en met vrijdag naar school van 8.30 tot 14.15 uur. Daarnaast zorgen we ervoor dat de schooldag van uw kind aansluit bij uw (werk)agenda. Onze openingstijden zijn dan ook van 7.00 tot 19.00 uur.

Ons uitgangspunt is dat onderwijs en opvang overgaat in één doorgaande leerlijn. Een nauwsluitend aanbod dat voor kinderen als vanzelfsprekend wordt ervaren. Hiervoor werken wij samen met Kinderopvang Avonturijn.

Ontdek de mogelijkheden

  • Buitenschoolse opvang: na school leren, spelen en ontspannen kinderen in groepsverband of zelfstandig.
  • Voorschoolse opvang: gaat u vroeg in de ochtend al op weg naar uw werk? De voorschoolse opvang kan dan een uitkomst zijn.  
  • Tussentijdse opvang: overblijven tussen de middag samen met leeftijdsgenootjes (voor kinderen die nog niet naar de basisschool gaan).
  • Kinderdagverblijf: een vertrouwde en veilige omgeving voor uw baby, peuter of kleuter.

Bredeschoolnetwerk Doetinchem

CBS De Haven maakt deel uit van een werkgroep binnen het Bredeschoolnetwerk Doetinchem, wijk Noord. Het Bredeschoolnetwerk is een uitgebreid netwerk met verschillende zorg- en opvoedingsinstanties (zoals buurtwerken) om zo onder meer de ontwikkelkansen van kinderen te verbeteren. De relatie met de buurtcoach is intensief. Het doel: meer samenwerking tussen onderwijs, welzijn en jeugdzorg.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Avonturijn. Of neem contact op met de school.

Meld uw kind aan

Wilt u uw kind aanmelden voor opvang? Laat dan uw gegevens achter.

  • In de praktijk
    In de praktijk Hoe ziet een schooldag op CBS De Haven eruit? En hoe zijn de groepen ingedeeld? U ontdekt het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met CBS De Haven? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel 't hier!