Communicatie met ouders

CBS Bekveld wil graag een actief partnerschap tussen de ouders en de school. Regelmatig contact met u is voor het welzijn van uw kind erg belangrijk. En ontdek ook ons medezeggenschap!

Aan het begin van het schooljaar ontvangt u als ouder de jaarkalender via DigiDuif. Ook krijgt u elke maand onze 'Bekup' in uw mail. Daarnaast houden we u op de hoogte via Facebook van actuele gebeurtenissen.

Snel op de hoogte via Social Schools

Leerkracht ziek? Afspraak verschoven? Activiteit afgelast? CBS Bekveld maakt gebruik van Social Schools. Hiermee kunnen we u snel een e-mail, berichtje via de app of sms sturen.

Huisbezoek

In groep 1 t/m 3 komt er een leerkracht één keer thuis op bezoek. De leerkracht neemt daarover van tevoren contact met u op.

Ouderavond en rapport bespreken

Jaarlijks vindt er een algemene ouderavond plaats om u als ouder te informeren over ons onderwijs. Tijdens de 15-minutengesprekken bespreken we samen met u de vorderingen van uw kind.

Kom een middagje kijken

Benieuwd naar het werk van uw kind? We nodigen u graag uit om eens een middagje te komen kijken. U bent van 14.00 tot 14.30 uur van harte welkom in de klas van uw kind.

Medezeggenschap

De medezeggenschap op CBS Bekveld is als volgt geregeld:

  • Medezeggenschapsraad: ouders en leerkrachten praten mee over de inhoud en organisatie van het onderwijs op onze school.
  • Ouderraad: helpt bij leuke en extra activiteiten voor de leerlingen.
  • Ons onderwijs in de praktijk Hoe verloopt een schooldag op CBS Bekveld? En hoe zijn de groepen ingericht? Lees het hier.
  • Direct regelen Persoonlijk kennismaken met CBS Bekveld? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel het direct.