Communicatie met ouders

CBS Bekveld wil graag een actief partnerschap tussen de ouders en de school. Regelmatig contact met u is voor het welzijn van uw kind erg belangrijk. En ontdek ook ons medezeggenschap!

Aan het begin van het schooljaar ontvangt u als ouder de jaarkalender. Ook krijgt u elke week onze nieuwsbrief in uw mail. Daarnaast houden we u op de hoogte via Facebook en ontvangt u twee keer per jaar onze schoolkrant, waaraan de leerlingen een belangrijke bijdrage leveren.

Snel op de hoogte via digiDUIF

Leerkracht ziek? Afspraak verschoven? Activiteit afgelast? CBS Bekveld maakt gebruik van digiDUIF. Hiermee kunnen we u snel een e-mail, berichtje via de app of sms sturen.

Huisbezoek

In groep 1 t/m 3 komt er een leerkracht één keer thuis op bezoek. De leerkracht neemt daarover van tevoren contact met u op.

Ouderavond en rapport bespreken

Jaarlijks vindt er een algemene ouderavond plaats om u als ouder te informeren over ons onderwijs. Tijdens de 10-minutengesprekken bespreken we samen met u de vorderingen van uw kind.

Kom een middagje kijken

Benieuwd naar het werk van uw kind? We nodigen u graag uit om eens een middagje te komen kijken. U bent van 14.15 tot 15.00 uur van harte welkom in de klas van uw kind.

Medezeggenschap

De medezeggenschap op CBS Bekveld is als volgt geregeld:

  • Medezeggenschapsraad: ouders en leerkrachten praten mee over de inhoud en organisatie van het onderwijs op onze school.
  • Ouderraad: helpt bij leuke en extra activiteiten voor de leerlingen.
  • Ons onderwijs in de praktijk Hoe verloopt een schooldag op CBS Bekveld? En hoe zijn de groepen ingericht? Lees het hier.
  • Direct regelen Persoonlijk kennismaken met CBS Bekveld? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel het direct.