Ons onderwijs in de praktijk

Hoe verloopt een schooldag op CBS Bekveld? En hoe zijn de groepen ingericht? Lees het hier.

Een schooldag op CBS Bekveld heeft een vaste structuur. Er wordt gewerkt met een ritmisch weekplan, waarin de thema’s van het International Primary Curriculum (IPC) terugkomen.

Dagopening

De kinderen zijn vanaf 8.15 uur welkom op school. Ze kunnen dan hun spulletjes naar binnen brengen en nog even op het schoolplein spelen.

Aan het werk

De schooldag start om 8.30 uur. De kinderen gaan – afhankelijk van het dagprogramma - aan de slag met rekenen en taal, spelling, begrijpend lezen, schrijven en de creatieve vakken.

Ochtend- en middagpauze

De ochtendpauze is van 10.15 tot 10.30 uur en de middagpauze is van 12.00 tot 12.30 uur. Tijdens de middagpauze lunchen de kinderen eerst samen met hun leerkracht, daarna mogen ze lekker (buiten) spelen.

Dagafsluiting

De dag eindigt om 14.00 uur.  

Ontdek de groepen

Op CBS Bekveld werken we met 3 verschillende combinatiegroepen. In deze groepen leren kinderen van uiteenlopende leeftijden van en mét elkaar. Elke groep telt ongeveer 20 leerlingen, met maximaal 2 leerkrachten ter begeleiding.

 • De groepen  

  Onderbouw

  • Groep 1, 2, 3

  Middenbouw

  • Groep 4, 5

  Bovenbouw

  • Groep 6, 7, 8
 • Direct regelen Persoonlijk kennismaken met CBS Bekveld? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel het direct.