AnderZ: leven, leren en ontmoeten

Je komt op school om te leren en om jezelf te ontwikkelen, zodat je de kans krijgt om je talenten te benutten. Om tot leren te komen is het belangrijk dat je je veilig en welkom voelt op school en dat je er goed kunt leven.

Dat goed kunnen leven en leren heeft alles met ontmoeting te maken. Een basisschool is een kleine gemeenschap waar je kinderen, ouders en leerkrachten ontmoet met verschillende achtergronden en levensstijlen. Daar leer je van, dat maakt het leven en de ontmoeting boeiend!

  • In de praktijk
    In de praktijk Hoe ziet een schooldag op basisschool AnderZ eruit? En hoe zijn de units ingedeeld? U ontdekt het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met basisschool AnderZ? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel 't hier!
 
Ontdek ons onderwijs

Basisschool AnderZ biedt een doorgaande leerlijn en streeft voor elk kind naar een maximaal haalbaar niveau op cognitief, motorisch, creatief en sociaal-emotioneel gebied.

De school sluit aan bij de ontwikkelbehoefte van elk kind en bereidt kinderen voor op vaardigheden die nodig zijn voor werken en leven in de 21e eeuw. Leerlingen leren zich bewust te  zijn van hun kwaliteiten en talenten en zich verantwoordelijk te voelen voor de mensen en de wereld om hen heen.