Scholengroep GelderVeste: een netwerkorganisatie

Basisschool De Mammoet is aangesloten bij Scholengroep GelderVeste. Dit is een netwerk van scholen die elkaar ondersteunen en scherp houden.

Door de schaalgrootte van Scholengroep Gelderveste profiteren wij van scholings- en ICT-faciliteiten die de kwaliteit van ons onderwijs hooghouden. We werken samen in bovenschoolse projecten, delen kennis en maken gebruik van een expertgroep Zorg. Binnen Gelderveste delen alle scholen dezelfde visie op onderwijs.

Op Gelderveste.nl leest u meer over de voordelen van deze samenwerking.

Deskundigheid leerkrachten

Elke leerkracht brengt in een portfolio zijn eigen ontwikkeling in beeld. Dit wordt besproken met de schoolleider. Per jaar krijgen alle leerkrachten minimaal 6 studiedagen.  

Er worden facultatief studiedagen aangeboden. Elke leerkracht heeft de inspanningsverplichting om ‘bij te blijven’ en te weten wat elke leerling nodig heeft.

  • In de praktijk
    In de praktijk Hoe ziet een schooldag op Basisschool De Mammoet eruit? En hoe zijn de units ingedeeld? U ontdekt het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met Basisschool De Mammoet? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Regel 't direct.