Jouw talent, ontwikkeld voor de toekomst

Op ’t Prisma geloven we in interactief onderwijs: waarin kinderen worden uitgedaagd tot het leren van en met elkaar. Ook leren zij kritisch en creatief te denken en problemen op te lossen.

Onze school is ‘een school voor de toekomst’. Wat dit betekent? In deze tijd is kennis kunnen toepassen belangrijker dan kennis bezitten. Hiervoor zijn meerdere talenten nodig. Hier speelt ons onderwijs op in. Wij kijken naar het maximaal haalbare niveau op cognitief, motorisch, creatief en sociaal-emotioneel vlak.

  • In de praktijk
    In de praktijk Hoe ziet een schooldag op ‘t Prisma er uit? En hoe zijn de units ingedeeld? U ontdekt het hier.
  • Direct regelen
    Direct regelen Persoonlijk kennismaken met ‘t Prisma? Onze schoolgids bestellen? Of uw kind direct aanmelden? Dit kunt u hier!
 
Ontdek ons onderwijs

Op ‘t Prisma leren de kinderen vanuit talenten en vaardigheden. Zij weten waar hun talenten liggen en zetten die in. Zij gaan zelfbewust nieuwe uitdagingen aan. Dat is wat wij voor ogen hebben.

Onze school heeft een christelijke grondslag. Alle kinderen zijn welkom en iedereen maakt kennis met de christelijke tradities en verhalen die in onze cultuur nog steeds een belangrijke rol spelen.