Nieuwe bestuurder

Liesbeth Nap benoemd als bestuurder bij scholengroep GelderVeste

 

De raad van toezicht van Scholengroep GelderVeste heeft Liesbeth Nap benoemd als nieuwe bestuurder van Scholengroep GelderVeste. Liesbeth treedt per 1 november 2022 in dienst en zal per 1 december 2022 de verantwoordelijkheid als bestuurder overnemen van Herman Wevers, de huidige interim-bestuurder.

De raad van toezicht is verheugd dat we deze benoeming kunnen doen. Liesbeth is in onze ogen een energieke bestuurder, die de opgaven  waar GelderVeste voor staat, samen met de medewerkers op een goede manier zal kunnen aanpakken. Liesbeth komt uit de regio, woont in Zutphen. Ze heeft affiniteit met de identiteit van GelderVeste en voelt zich verbonden met de visie op onderwijs  van GelderVeste. Zij heeft een ruime en brede ervaring opgebouwd en maakt gemotiveerd en enthousiast de overstap naar de rol van bestuurder in het primair onderwijs. Hieronder stelt ze zichzelf kort voor.

De raad van toezicht ziet uit naar een constructieve en positieve samenwerking met Liesbeth.

Liesbeth Nap (53), woont sinds bijna 2 jaar in het buitengebied van Zutphen. Opgegroeid in Steenderen. Liesbeth heeft een uitgebreide staat van dienst als leidinggevende in de zakelijk dienstverlening, de kinderopvang en samenwerkingsverbanden als eindverantwoordelijk manager, directeur en adviseur. De laatste jaren werkte ze als zelfstandig organisatie ontwikkelaar en interim manager, altijd in organisaties waar het gaat over mensen. Veelal was dit in de zorg, het onderwijs of welzijn waarbij opdrachten altijd betrekking hadden op het functioneren van mensen en/in organisaties. Zij is lid van de raad van toezicht van Sa-Net Woonzorg (Doetinchem) en voorzitter van de raad van toezicht van Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek.